Kuntosali ja toiminnalisen harjoittelun tila

KanuunaGym on perinteinen kuntosali uusilla laitteilla ja välineillä, Powered By Technogym.Treenitilaa löytyy kaiken kaikkiaan 320m2, joka on jaettu kahteen kerrokseen. Yläkerrasta löydät monipuoliset kuntosalilaitteet sekä ryhmäliikuntatilan, alakerrasta toiminnallisen harjoittelun tilan.Toiminnallisen harjoittelun tilassa voit toteuttaa erilaisia köysiharjoituksia, roikkua renkaissa tai vetää vaikkapa leukoja!

Ryhmäliikunta

KanuunaGymillä on kattava Ryhmäliikuntakalenteri, josta vastaa asiakaspalvelustamme tuttu Tiia. Olemme huomioineet ryhmäliikunnassamme kaikki ikäryhmät sekä erilaisen kuntotaustan omaavat liikkujat. Jokaisesta ryhmäliikuntatunnista on erillinen tuntiselvitys, jossa kerrotaan mitä tunnilla tehdään ja millä intensiteetillä treeni tapahtuu Ryhmäliikuntavalikoimastamme löytyy lihaskuntoharjoituksia, toiminnallisia harjoituksia, kehonhuoltoa sekä erikoistunteja. Sinulla ei tarvitse olla pohjakuntoa, vaan liikut omaan tahtiisi!

Ryhmäliikuntatarjonnan pääset katsomaan osoitteesta: https://kanuunagym.cubemanager.fi

Personal Trainer- & Kuntosalivalmennuspalvelut

KanuunaGym on vahvasti Personal Training painotteinen kuntosali. Uskomme tavoitteelliseen treeniin ja haluamme tarjota asiakkaillemme laajalti erimuotoisia valmennuspalveluita.

Omat valmentajamme, Personal Trainer Tiia Vesikko ja Kuntosalivalmentaja Heikki Våg auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi painon pudotuksessa, lihasmassan kasvattamisessa, peruskunnon ylläpitämisessä tai missä ikinä apua tarvitset, sinä päätät. Valmentajan avulla pääset tavoitteisiisi turvallisesti ja maltillisesti. Meiltä saat halutessasi valmennuspaketit myös sinulle ja ystävällesi!

Lapsiparkki

Asiakkaidemme käytössä on veloitukseton lapsiparkki kaikille alle 12-vuotiaille lapsille.
Lapsiparkissa ei ole valvontaa vaan lapset leikkivät lapsiparkissa vanhempiensa vastuulla.

Solarium

Jos Suomen suvi ei miellytä, tule meille nauttimaan auringosta ja lämmöstä!
Solariumin toiminta perustuu ultaviolettisäteilyyn, jota käytetään perinteisesti keinotekoisen rusketuksen aikaansaantiin. Solariumlaitteessa käytetään loisteputkia, joista tulee yleensä UVA-säteilyä, nykyään toisinaan myös UVB-säteilyä, joka muodostaa D-vitamiinia.

Solarium on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikoina, ikäraja 18 vuotta.

Ajat: 5-20 min. Hinnat 2,5-10€. Meiltä saa myös kymmenen kerran solarium kortit, kysy lisää KanuunaGymin asiakaspalvelusta.

Tutustumiskäynti

On meillä aina veloitukseton! Voit tulla tutustumaan tiloihimme, laitteisiimme ja palveluihimme asiakaspalvelun aukioloaikoina, Tervetuloa!

Hinnasto

Kuukausikortti

39,90€

Kuntosali 24/7 – 4 viikkoa

49,90€

Kuntosali 24/7 ja Ryhmäliikunta – 4 viikkoa

PT-Paketit

175€/kk

3kk, 10 tapaamista

145€/kk

6kk, 20 tapaamista

125€/kk

12kk, 40 tapaamista

6kk Jäsensopimus

33€

Kuntosali 24/7 – 4 viikkoa

43€

Kuntosali 24/7 ja Ryhmäliikunta – 4 viikkoa

12kk Jäsensopimus

30€

Kuntosali 24/7 – 4 viikkoa

40€

Kuntosali 24/7 ja Ryhmäliikunta – 4 viikkoa